U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

 

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn site! 

 

Ik ben Sandra van den Berg, getrouwd met Martijn en trotse moeder van Lotte en Lars. Intens geniet ik van het maken van foto's van zwangerschap, baby's, kinderen en gezinnen, zowel op locatie als in mijn studio. Maar ook voor een gezellige en plakkerige cakesmash kan je bij mij terecht. Ook maak ik foto’s voor social media, een uitnodiging voor de verjaardag van je kind of schoolfoto’s voor school of een kinderdagverblijf. De foto’s zijn spontaan en puur: elke fotosessie is daardoor uniek! Een fotoshoot doe je om een bijzondere en mooie herinnering vast te leggen, waarop je met een glimlach terug kunt kijken.

Mijn eigenschappen vrolijk, spontaan, perfectionistisch en geduldig gebruik ik maximaal bij het maken van de foto's. Door iedereen op zijn gemak te stellen en een klik te maken met elkaar wordt het een gezellige shoot met originele en ontspannen foto’s als resultaat.


Bekijk gerust mijn portfolio en ik hoop je snel voor mijn lens te hebben ‘voor de juiste klik’. 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?